“Yin is een zachte vorm van yoga”

– Laila

NAMASTÉ

Mijn naam is Laila Elouarizi. Leuk dat je mijn website gevonden hebt!

In het kort over mij:

In 2018 ben ik in aanraking gekomen met yoga, nadat mijn lichaam op een gegeven moment aangaf dat er drastisch iets moest veranderen. Jarenlang heb ik namelijk veel gewerkt en was ik altijd maar ‘bezig’.

Achteraf gezien was die tijd een manier om moeilijke emoties niet te hoeven voelen. Ik stond zogezegd altijd op ‘aan’. Ik had geen ‘uitknop’ en nam geen rust voor balans of herstel. Pijnlijke dingen stopte ik weg. Ik zorgde er ook bewust en onbewust voor dat ik bezig bleef, want anders ging ik malen…

[   NAMASTÉ   ]

“The divine light within me salutes the divine light within you.Simplified translation: I’m awesome, you’re awesome”

Op een ochtend ging het niet meer, en mijn lichaam trok de spreekwoordelijke stekker eruit. Ik werd wakker en wist dat het goed mis was. Mijn lichtje ging uit…

Alle herkenbare symptomen van een burn-out kon ik aanvinken. Alles was vermoeiend: lopen, praten, zelfs slapen. Ik zat op een hele donkere plek.

Rust was wat ik nodig had. Weer verbinding maken met mijn lichaam. Dit vond ik in yoga. Yin yoga welteverstaan. Deze vorm van yoga heeft mij enorm geholpen in die tijd. Door het doen van yoga-oefeningen ging de deksel van de ketel, waar ik al mijn emoties al die jaren ingestopt had.

De yoga heeft letterlijk mijn leven veranderd en om die reden ben ik de opleiding tot yoga docent gaan volgen (bij Johan Noorloos van De Nieuwe Yogaschool Amsterdam) om zo mijn ervaring weer door te kunnen geven aan anderen. Sinds 2020 ben ik mijn eigen yogaschool begonnen in Heerenveen.

Tijdens mijn eigen yoga lessen vond ik de persoonlijke begeleiding en aandacht erg fijn en daarom is dit ook een van mijn kernwaarden in mijn yoga school. Dit kan ook alleen goed als je kleine groepen hebt. Daarom zijn er nooit meer dan 8 deelnemers per les.

Na de yoga is er ruimte om gezellig nog even na te zitten en om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Voel je je aangesproken of wil je eens een yoga les meedoen? Klik dan op de knop voor de beschikbaarheid.

Beschikbaarheid yoga lessen

Voel je je aangesproken of wil je eens een yoga les meedoen? Klik dan op de knop voor de beschikbaarheid.

YOGA STUDIO BLESSED

YIN YOGA

Yoga staat voor verbinding. Tijdens een Yin les ga je weer op zoek naar de verbinding met jezelf, naar het bewust voelen hoe het met je gaat. Yin is een zachte, meditatieve vorm van yoga. Houdingen worden voor een langere tijd vastgehouden, zodat het bindweefsel kan verlengen en versoepelen en de doorstroming beter wordt. Je lijf wordt soepeler en je levensenergie gaat beter stromen.”

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom yogastudio Blessed? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief: